Om Oss

Vårt mål er å gjøre internettløsninger og SEO-tjenester tilgjengelige for alle som ønsker det.

Ved å tilby SEO innholdspakke og Grunnleggende SEO-analyse så tilbyr vi mulighet for å komme raskt i gang med søkemotoroptimalisering som passer ditt budsjett.

Rockyshores ble startet i 2009 i Oslo for å drive nettbasert musikkbutikk.  Med eiers årelange IT-erfaring siden 1996 med IT-utdannelse fra USA, så ble det naturlig for oss å utvide våre tjenester til å fokusere på billig SEO, nettsider og nettbutikker slik at alle har anledning til å komme raskt på nett. Tjenesten for SEO, nettbutikker og nettsider kalles i dag for Kvikknett og i dag er vår virksomhet flyttet til Tromøya utenfor Arendal med lokaler i Oslo for viderføring av våre tjenester i hovedstaden. I dag er virksomheten rettet mot SEO, nettsider og nettbutikker.

Tendensen de siste årene er at flere og flere benytter nettløsninger så sant det er mulig. Man handler på nett, benytter seg av banktjenester på nett, sjekker på nett etter aktuelle restauranter og bestiller bord på nett, bestiller time, bestiller treningstider på tennisbaner og så videre. Det er færre som ønsker å ta opp telefonen for å ringe å bestille take-out eller faktisk drar til take-out-restauranten for å finne ut hva de trenger, og enda færre blir det for hver dag som går.

Flere fysiske butikker og butikkkjeder som har vært en del av alles fysiske tilbud i mange tiår har måttet gi opp eller redusere etter at julehandelen i 2017 ble enda mer preget av netthandel enn tidligere år. Vi har også eksempler på utenlandske butikkjeder som trekker seg ut av landet på grunn av fallende omsetning i fysiske butikker bare for å satse på sine nettbutikker i stedet.

Vi benytter derfor standardisering av løsninger for å tilby rimelige alternativer til alle som ønsker å representere sine tjenester på nett for å unngå å bli offer for denne trenden. Vi tilbyr også tjenester for deg som vil skreddersy løsningen, men vil i de fleste tilfeller starte med en standardpakke. Det viktige for oss er å gi deg muligheten til å komme på nett selv om du ikke kan noe om nettbasert teknologi.

For eksempel kan vi gi deg tilgang på en nettbutikk på få dager, og alt du trenger å forholde deg til er et login hvor du håndterer ordre, legger inn produkter og liknende.