Våre tjenester

a

Når du frem til potensielle nye kunder med dine nettsider eller din nettbutikk? Selv om man oppretter en nettside, en facebook-side eller en nettbutikk, så betyr ikke det at kundene strømmer på fra første øyeblikk. Mange butikker og virksomheter benytter sine nettsider og sine facebook-sider for å nå frem til sine eksisterende kunder med informasjon om nyheter og liknende, og for dette så vil man oppleve noe effekt. Men for å nå frem til potensielle nye kunder, må man også dukke opp i søk hos søkemotorer for de potensielle kundene. Dette kan være en komplisert prosess som krever målrettet arbeid med nettsider og søkefraser. Vi hjelper deg på veien, gjennom SEO-analyse, SEO-gjennomgang av ditt nettsted eller din nettbutikk, eller opprettelse av nettbutikk og nettside, samt at vi kan hjelpe deg med webdesign.

SEO (søkemotoroptimalisering)

Finner nye potensielle kunder dine nettsider? For at man skal nå frem til sine potensielle kunder, så er det viktig at man jobber målrettet med nettsider i forhold til søkemotorer slik at potensielle kunder finner frem til deg.

Nettbutikk

Visste du at det ikke behøver å være dyrt å opprette nettbutikk? Man behøver ikke sette opp den mest avanserte nettbutikken for å kunne tilby varer på nett, og i utgangspunktet er det ikke en fasinerende webdesign som gjør at potensielle kunder finner deg. Vi kan tilby rimelige løsninger for deg som vil komme i gang med nettbutikk med betalingsløsninger som kun tar betaling per transaksjon.

Nettsider / facebook-sider

Synes du det er vanskelig å få satt opp en nettside slik du ønsker det? Vi kan hjelpe deg å komme i gang med et oppsett av nettsider og facebook-sider som tar hensyn til SEO (søkemotoroptimalisering) fra første nettside.

Webdesign

Ønsker du en nettbutikk som potensielle kunder husker og blir fasinert av? Nettbutikker og nettsider kan designes på flere nivåer, men det er viktig å være klar over at glimrende webdesign ikke er det samme som at du når frem til potensielle kunder. For å nå kundene benytter man seg av målrettet SEO og markedsføring, mens en bra webdesign vil bestemme om et besøk fra en potensiell kunde konverteres til et salg.