Rimelige løsninger for nettbutikker og nettsteder

Har du følt på frustrasjonen ved at du ønsker å sette opp et enkelt nettsted og i tillegg kunne tenke deg å tilby salg av enkle produkter uten at det koster skjorta? En annen problemstilling er at det ikke er så enkelt for alle å opprette egne nettsteder eller nettbutikker da det krever at man kjenner til denne typen løsninger. På grunn av dette så koster det som oftest en del å komme på nett. Man kan få tilgang på domener og nettsteder billig eller gratis flere steder, men man må ofte bruke en del tid på å lære løsningen før man kommer i gang.

Nettbutikker koster en del nesten uansett hva slags løsning man velger om man ikke kan sette opp en løsning selv. Men for å gjøre det må man lære seg en del om nettbutikker og nettsteder. Hvis man kan utføre oppsettet av innholdet selv, men ikke ønsker å utføre installasjon av administrasjons-software, så kan man benytte WordPress sitt nettsted for å sette opp løsning med WooCommerce, men dette koster deg minimum $25 per måned, som betyr at du må ut med minimum 2000kr per år i tillegg til domene.

Hvis man ikke kan sette opp nettbutikken selv, så må man benytte noen som kan hjelpe med dette, og da må du raskt ut med minimum 15000kr som en engangssum for å kjøpe denne tjenesten.

Vår intensjon er å hjelpe våre lesere å komme i gang uten at man må lære oppsettet eller at man må vite hvilke løsninger man kan benytte. I stedet for at du går gjennom alle stegene for å lære hva alt betyr, lager vi et sett med instruksjoner som guider deg gjennom oppsett av en spesifikk løsning som du kan tilpasse til ditt eget nettsted.

Hjelp for å komme i gang for alle

Vi tilbyr løsninger for dette ved å tilby guider for å sette opp ditt eget nettsted uten å kjenne til slike løsninger fra tidligere. Vi guider deg gjennom hvert steg, fra å skaffe deg ditt eget domene, til å sette opp nettstedet ditt med egne bilder og egne tekster. Vi gir deg ikke en masse alternativer du må ta stilling til, men har tatt en del valg for deg slik at du umiddelbart kan komme i gang med å tilpasse nettstedet eller nettbutikken. Vi har valgt leverandører for deg som fungerer bra. Når du får kjennskap til hvordan utføre denne typen oppsett etter å ha benyttet vår løsning over tid, så kan du selvsagt tilpasse til dine egne valg.

Eksempel på hvordan nettstedet ditt kan se ut, finner du her: https://showrockyshores.wordpress.com/. Dette er tilpasset for å vise hvilke tekster og bilder du trenger i forhold til instruksjonene vi tilbyr.

Vi benytter oss av domener fra domeneshop.no, nettsteder enten fra WordPress sitt nettsted eller med WordPress software på webhotell fra domeneshop. Du kjøper instruksjoner fra oss, men får da i tillegg tilgang på mail-support i en måned fra kjøpstidspunktet, og kan da velge å få tilgang på informasjonssider med råd og hint hvor lenge du ønsker etterpå.

Foreløpig kan vi ikke vise eksempel på nettbutikken, men den vil være tilgjengelig snart. Vi holder på i disse dager å konfigurere en standardløsning du kan sette opp på ditt webhotell hos domeneshop.

Step-by-step oppsett av nettbutikk eller nettsted

Hvis du ønsker å benytte deg av muligheten til å selv følge detaljerte instruksjoner for oppsett av nettsteder og nettbutikk, så ta kontakt. For å se et eksempel, følg linken nederst, hvor du også kan bestille, men du kan også kontakte oss via kontaktskjemaet på nettsidene våre i dag. Send oss spørsmål, og vi vil enten svare deg direkte, eller legge ut svar på ofte stilte spørsmål på nettsidene våre. Man kan opprette nettsteder gratis, eller betale mellom 100 og 200 kroner for et domene og betale 20 kroner i måneden om man ønsker eget domene, i tillegg til 300 kr til oss for guiden, og for nettbutikk, må du ha et webhotell fra domeneshop til ca 400 kr / år og betale 800 kr for våre instruksjoner slik at du kommer i gang. Denne løsningen er et godt alternativ for alle.

Du kan kjøpe gjør-det-selv-løsning her!

(Du sendes videre til vår netbutikk)